Dekorowanie półmisków z elementami carvingu
Warsztaty są niezwykle bogate w treści i praktyczne aspekty. Uczestnicy poznają wiele wskazówek do podawania wędlin, warzyw, dekoracji stołów itp. Nie zabraknie elementów carvingu.
Takie umiejętności przydadzą się każdemu- od pani domu, po restauratorów.
Dla kogo: kurs przeznaczony jest także dla osób, które nie miały wcześniej do czynienia z carvingiem, lub które zajmują się nim amatorsko. Uczestnicy poznają wiele praktycznych metod i technicznych wskazówek dotyczących tworzenia dekoracji z warzyw, serwowania wędlin i warzyw od doświadczonej trenerki. Warsztaty polecamy również dla grup zorganizowanych.
Termin: do ustalenia
Trener: Agnieszka Mielniczuk– praktyk i szkoleniowiec z zakresu carvingu. Od lat zajmuje się praktyczną stroną tej dziedziny -tworzy dekoracje okolicznościowe i rzeźby z owoców i warzyw, owocowe stoły itp. Dodatkowo szkoli, realizuje warsztaty dla wszystkich grup wiekowych

Zakres szkolenia:
Zapewniamy:
- materiały i narzędzia
- zaświadczenia uczestnictwa na podstawie § 18 ust. 2 Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 18 sierpnia 2017 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. poz. 1632).



Interesuje Cię to szkolenie?
Chcesz uczestniczyć w tym szkoleniu? Wypełnij formularz subskrypcji, a poinformujemy cię o najbliższym terminie.