Dekorowanie półmisków z elementami carvingu

Warsztaty są niezwykle bogate w treści i praktyczne aspekty. Uczestnicy poznają wiele wskazówek do podawania wędlin, warzyw, dekoracji stołów itp. Nie zabraknie elementów carvingu.

Takie umiejętności przydadzą się każdemu- od pani domu, po restauratorów.

Dla kogo: kurs przeznaczony jest także dla osób, które nie miały wcześniej do czynienia z carvingiem, lub które zajmują się nim amatorsko. Uczestnicy poznają wiele praktycznych metod i technicznych wskazówek dotyczących tworzenia dekoracji z  warzyw, serwowania wędlin i warzyw od doświadczonej trenerki. Warsztaty polecamy również dla grup zorganizowanych.

Termin: do ustalenia

Trener: Agnieszka Mielniczuk– praktyk i szkoleniowiec z zakresu carvingu. Od lat zajmuje się praktyczną stroną tej dziedziny -tworzy dekoracje okolicznościowe i rzeźby z owoców i warzyw, owocowe stoły itp. Dodatkowo szkoli, realizuje warsztaty dla wszystkich grup wiekowych

Dekorowanie półmisków z elementami carvingu

Zakres szkolenia:

Zapewniamy:

  • materiały i narzędzia
  • zaświadczenia uczestnictwa na podstawie § 18 ust. 2 Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 18 sierpnia 2017 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. poz. 1632).

Interesuje Cię to szkolenie?

Chcesz uczestniczyć w tym szkoleniu? Wypełnij formularz subskrypcji, a poinformujemy cię o najbliższym terminie.